uik


Főoldal
E-gold
Omnipay
Cégek
Viccek

Kedvenc linkjeimToplapok::Toplista - http://toplista.toplapok.hu
megaport
 gigatop


:: Toplapok Linktár
LINKTAR.HU

Hi kedves érdeklődő!Szeretnélek megismertetni egy nagyszerű üzleti lehetőséggel!!
Kattints ide!!Bizonyára te is sok átverést láttál „nézd a neten a csíkot” stb. aztán csak később derül ki, hogy az 1$/1000p csak akkor él, ha havonta hatmillió helyre regisztrálod magad és akkor sem biztos, hogy kifizetnek. Én is ökörködtem ilyenekkel nem sok sikerrel. Nem ajálom senkinek! Ez nem a legjobb pénzkeresés a neten.


 

Miér is problémásak ezek az oldalak?

Egyrészt pl. egy hirdető fizet 10$ 100hirdetésért, az 10cent/hirdetés.  A cég  fizet neked 5 centet a maradék 5 az ő nyeresége. A cégnek van kb. 1000-2000 regisztrált tagja  te max 40-50 tagot tudsz regisztálni akik után jó ha 10% jutalékot kapsz. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha az általad beszervezett tagok (és Te is) olvasnak egy hirdetést, azért Te is kapsz jutalékot és azok után is, akiket Ők szerveznek be, stb.  Látszik hogy kb. a fél világnak alád kéne regelnieami persze lehetetlan. És ha ilyen jó vagy egyebekkel sokkal többet kereshetsz.

Másrészt rengeteg cég van amelyik hatalmas pénzeket ajánl viszont érdekes mód nem tudsz belépni amikor összejött a pénzed, vagy egyszerűen nem küldenek semmit és ingyen dolgoztál nekik. Szerinted ez a legjobb pénzkeresés a neten ?

 

Akkor nézzünk egy példát, hogyan nem lehet ezzel pénzt keresni:

Tegyük fel, hogy Te egy hónapban átlagosan 10 fizetett hirdetést kapsz (legyen egy hirdetés 5 Ft), és mindenki, akit beszerveztél. Ha csak Te olvasod, az havi 50 forintot jelent. Ez ugye nem sok. Ha 3 barátodat beszervezed, akkor a saját 50 forintodon felül utánuk is kapsz levelenként 1-1 forintot, az 30 forint egy hónapban. Ez még mindig nem az igazi. Ha azonban Ők is mind beszerveznek 3-3 embert, egészen 5 szint mélységig, akkor havi 3680 forintot kaphatsz. Ha átlagosan 5 embert nézünk, 39100 forintot kaphatsz folyamatosan havonta! És ezért mindössze 5 ismerősödet kellett ajánlanod, és bíztatni Őket, hogy Ők is ezt tegyék. Hát igen ezt nem lehet megcsinálni mert akkor mindenkinek ezzel kéne foglalkoznia a világon :-)!


Ha még mindig hiszel ezeknek az oldalaknak 

Akkor annyit kell tenned, hogy regisztrálod magad ilyen e-mail küldő szolgáltatóknál, akik utána a megadott e-mail címedre (vagy a saját inboxodba, ahogy a regisztrációkor kérted) reklámokat fognak küldeni.   És hónapok utá rájössz, hogy mennyi időt pazaroltál ezekre a dolgokra, amikre azt hitted hogy pénzt lehet keresni.

Régen ez az oldal is ilyesmivel foglalkozott, de  szerencsére hamar meguntam:-) most már csak néhány dolog maradt az oldalon amik nem e-mail olvasgatós próbálkozások. Valamint szeretnk másoknak lehetőséget adni az esetleg működő dolgok népszerűsítésére.
 
                             

Támogatóm:
dumalj.hu
Itt aztán mindenről lehet dumálni...

Kattints a tovább gombra! (NETES PÉNZKERESÉS)  http://huncdt.try.hu/

Google PageRank

Szavazz rám a Banner TOP 2004-en!
Vissza
Főoldal
Tovább
(NETES PÉNZKERESÉS) CoderGarner - BannerCsere 1:1

Pézkeresés
egold
 

                                                   PÉNZ