Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Érdeklődők !


Szíves engedelmükkel ezúton szeretnék némi tájékoztatót nyújtani zenekarunkról, egy esetleges jövőbeli együttműködés reményében.

Mindenekelőtt egy fontos információ:
A sokéves külföldi turnék során megszokott (kissé hosszú és talán sokak számára nehezen kiejthető) zenekarnév, a "SOCIETY SIX & The SIRENS" helyett (ill. mellett) a hazai "piacon" praktikusabb, rövidebb "HELIKON"-együttes elnevezést is használjuk a továbbiakban. Ez a változtatás, ill. alternatíva az üzleti partnerek, megrendelők kivánságára történt (egyébként ezt a zenekarnevet már "viseltük" a kezdeti időkben itthon). A lényeg úgyis a színvonalas produkció!


foto_zold A "SOCIETY SIX & SIRENS"- együttes stílusát tekintve elsősorban tánczenekar, ezen belül a lehető legszélesebb zenei skálát átfogva. A rendkívül gazdag repertoárban egyaránt megtalálhatók az örökzöld melódiák igényes hangszerelésben (pl. Glenn Miller, Duke Ellington, Tijuana Brass, stb.), csakúgy mint dixiland, country és klasszikus dallamok, latin ritmusok (pl. Santana, Perez Prado stb.), nemzetközi szórakoztatózene, egészen napjaink slágerzenéjéig (disco, pop, rock).

A produkció egyik fő erőssége az "Élő" megszólalás (100% Élőzene!), és a "testreszabott" saját hangszerelések.

Nívós hang- és fényberendezés, valamint márkás hangszerpark biztosítja a technikai hátteret.

 

Az együttes összeálítása:

Reith János dob, ének, zenekarvezető
Ludvig Rezső billentyűs-hangszerek, ének
Kollmann Gábor saxofonok, klarinét, percussion
Galyas László trombita, szárnykürt, gitár, percussion
Kászonyi Lajos basszusgitár, ének
Borbély Tamás gitár, ének
Schmidt Barbara ének
Urbán Orsolya ének
band


A különféle vendégszereplések alkalmával a zeneszolgáltatás időtartama a rendezvény jellege ( bál, céges-party, gálavacsora, családi ünnepség stb.) és a megbízó igénye szerint lehet változó (pl. 2-6 óra); ennek függvényében az anyagi feltételek (honorárium, egyéb költségek) minden esetben egyedi megegyezés tárgyát képezik.

Minden egyéb, esetleg nem érintett részletkérdésben, valamint Demó-anyag (fotó, DVD, CD, stb.) vonatkozásában mindig szívesen állok az Önök rendelkezésére a "Kapcsolat" menüpontnál jelzett elérhetési formában.

notes