Tetteim, amiket még szerénységem is számontartTizenéves korban kezdtem az Egyesített Elmélet kutatásába. Elméleteimmel a Duna-part sirályait és más, kevésbé értelmes fajokba tartozó (pl. ember) járókelőit terheltem (ld. a mellékelt képet). Ezért sokszor vendégeskedtem a lipótmezei rehabilitációs klinikában. De a valódi tehetség legyőz minden akadályt. Előbb engem zártak be, normálisan, aztán meg őket zárták be, (re)formálisan. Ezúttal végleg. Azóta nem tudtak mit tenni. Hallgatniuk kellett.
Rendületlen kutatásaimat végül siker koronázta. Feltaláltam az időgépet, és Honszerző Árpád korába visszautazva, érdekes kalandokat éltem át, melyekről máshol számolok majd be. Elég az hozzá: a magyar vezérek (ld. a mellékelt képet) testvérükké fogadták kiválóságomat.
Tudományos életművem eredményeképp át kellett vennem a matematikai Nobel-díjat (ld. a mellékelt képet).
A rendszer a Szocialista Munka Hőse díjjal kívánta kifejezni lojalitását irántam. Büszkék voltak rám, de ekkor irigy tudóstársaim feljelentettek az ÁVH-nál, hogy amerikai kém vagyok (ezt nem kívánom kommentálni) és ellenzéki gondolatokat ápolgatok magamban (ez igaz volt). A rendszerváltás azonban pontott tett üzelmeik végére. A képen a rácsos ablakú intézményből frissen szabadult politikai fogolyként vagyok látható.
Politikai tőkémet és tekintélyemet azonban nem kívántam pártemberként kamatoztani. Csatlakoztam az IFOR-hoz, és a jugoszláviai háborúban hegyi vezetőként segítettem a polgári lakosságot. A képen egy határátlépő csoportot kalauzolok az aknamezőn át.
De egyszer minden háború véget ér. Leszerelésem után úgy gondoltam, megörvendeztetem a világot zenei tehetségemmel. Megalapítottam a Lords of Harmony nevű tánczenei formációt, és egyúttal a superponic nevű könnyűzenei stílust. A képen egy szabadtéri koncerten kápráztatom el gitártudásommal a népes közönséget.
És ha mindebből egy szó se lenne igaz, oda se neki! A világ előbb-utóbb el fogja ismerni zsenialitásomat. Ha nem, annál rosszabb a világnak! Én addig is beleugrom a nagybőgőbe! Sandra Cretu szavaival élve: Celebrate your life!Mi csak játszani jöttünk a Földre,
Mi csak játszani jöttünk a Földre,
Mi csak játszani jöttünk a Földre,
És igazán nagyon jól mulattunk.
 
Deák Bill Blues Band


Függöny.