scamway scamway
Jó napot kívánok! Kovács Lajos vagyok! Engedd meg, hogy tegeződjük, mint ahogy ez szokás milliárdosok és milliárdosjelöltek között! Évekkel ezelőtt születtem Alsóforgómorgón, Emelem megyében, mozgássérültek családjában. Tavalyelőtt még semmim sem volt, most viszont már mindenem van, többek között egy fúleksztrás hawaii partszakaszom.

Elsősorban azoknak szeretném ajánlani ezt a csodálatos üzletet, akik szeretnek másoknak segíteni, hogy elérjék a céljaikat! Cserébe nagyon sikeresek és gazdagok lesztek! Sajnos még sokan vannak ma is, akik azt hiszik, hogy az mlm-ben munka nélkül lehet gyorsan meggazdagodni. Ezek gonosz, buta emberek! Azaz őket csak a gyors pénz érdekli, az már nem, hogy másoknak segítsenek és ebből csak kicsit később legyen pénzük, de akkor viszont nagyon sok! Ezért mi mást ajánlunk: kis ideig segítenetek kell nekem, hogy én nagyon gazdag legyek, aztán pedig majd mások fognak nektek segíteni abban, hogy ti is olyan gazdagok legyetek, mint amilyen én lettem. Ezt hívjuk mi önzetlenségnek.

Persze vannak sajnos olyan "üzletek" is, amelyek felhasználva az emberek kíváncsiságát és gyors meggazdagodási vágyát, becsapják a jóhiszemű belépőket. Mi ilyenek vagyunk? Dehogy! Ha ilyenek lennénk, akkor nem írnánk azt, hogy nem vagyunk ilyenek. Kell ennél több garancia?

Kockázat nincs! Nem kell óriási összegeket befektetni. Ha elég sokan vagytok, s mindannyian adtok kisebb összegeket, akkor az nekem teljesen jó, mert a sok kis összeg Nálam összegyűlik, s egy nagy összeg lesz belőle az én kis zsebemben!
AZ ÉVTIZEZRED ÜZLETE MÁR ITT VAN. AKI KIMARAD, AZ LEMARAD! JELENTKEZZ MÁR MA! LÉPJ KI AZ ÖSSZES TÖBBI MLM-BŐL ÉS JELENTKEZZ ÁT HOZZÁNK! MINDEN MÁS MLM RESZKET, MERT TUDJÁK, HOGY KÖZEL A CSŐD! AZ FLP ÉS AZ AMWAY ALAPÍTÓI MÁR NÁLUNK DOLGOZNAK!!!!!!!!!!!!

Ez egy ideiglenes honlap. Már bejegyzés alatt van a hurrámilliárdosleszek.hu cím, de még nincs meg. Nem pénzhiány az oka!
Mi egy milllliárdos cég vagyunk, s nem azért nincs saját internet-hozzáférésünk, e-mail címünk, mert nem telik rá a pénz (nekünk semmi lenne akár egymillió postafiók is!), de szerintünk ez nem fontos, ezért egyelőre a balektoborzás@freemail.hu címen vagyunk csak elérhetők.
Nem ért az üzleti élethez, s általában fogalma sincs a vállalkozásról? Nem baj! Mi levesszük válláról az indulás terhét . Csak fizesse be a kezdőcsomagot, s többet ne is tőrödjön semmivel! Telefonszámunk? Volt a múlt hétig, de a villamoson - éppen szervízben volt a saját vadonatúj Ferrárim - ellopták a kártyás mobilomat. Nagyon mérges voltam, mert még volt rajta 87 forint lebeszéletlen összeg, na és a mobil is alig ötéves modell volt!

Beszéljenek a számok! Itt az évtízezred üzleti terve.
Mindenki millliárdos lesz szinte azonnal.
Tudtad, hogy az év végéig össze fog omlani a kereskedelem, megszűnik a sarki zölséges, a kedvenc pípsód, az újságos és a közért? Mert minden új modern formában fog működni. Ez a modern új forma a hálózati kereskedelem!!!
Termékeink megfelelnek a zsidó, a muszlim, a sintóista, a klingon és az ateista vallási előírásoknak! Minden termékünkön rajta a pápua-új-guineai International Newton Institute, valamint a novoszibirszki Gagarin Intergalaktikus Egyesület háromszoros organikus-bio-ökológiai tanúsítványa!!!
Összes termékenkünket a CIA fejlesztette ki a NASA számára. Nélkülük Armstrong meghalt volna  Holdon!!! De most már üzleti alapon is elkezdődött a forgalmazás.

Termékeink 100 %-osan tisztítják az emberi testet, az állatok testét, a környezetet, valamint a port a könyvespolcokon. MINDEN káros anyag azonnal eltávozik mindenhonnan!
Sőt, meggátlódik a jövőben korlátlan ideig bármilyen anyag bárhol való lerakódása!!!

A termékeinket az USA-ban gyártják titkos helyen, a létesítmények megközelítése szigorúan tilos. Műholdak és kiképzett  aranydiplomás pulikutyák vigyáznak ennek betartására!

 Más helyen ilyen termékek nem kaphatók, még hasonlók sem! Ami hasonlít, azok silány olcsó vacak hamisítványok és mérgezők!
Akarsz milllliárdos lenni vagy megint lemaradsz?

AZ ÉVTÍZEZRED ÜZLETI TERVE!

Csak ennyi embert kell beszervezned:
Büszkén viselheted ezt a címet:
5
fékezett habzású milliárdosjelölt
25
drótszőrű bronzvitéz
125
diszkontosztályvezető
625
transzkontinentális rakétakilövő
3125
ötödik dimenziós parafenomén
15625
kontinensalelnök
78125
alrégió-főigazgazgató
390625
örökös levelező tag
1953125
hétéletű tízlábú 28,5 %-os alelnök
9765625
intergalaktikus fénylény

Mindenki kap természetesen bónuszként
egy igazi Ferrárit is!

S természeten minden új belépőnek felajánljuk kihagyhatatlan ajánlatunkat is!
Azonnali káprázat-befektetés! Fektessen be a legjobb helyre, a mi pénztárcánkba. Három lehetőség közül választhat:
1. Vehet tőlünk egy ezerdolláros gyémántgyűrűt most csak 2 millió forintért. Kisdobos becsületszavunkat adjuk, hogy visszavásároljuk 2 év múlva 5 millióért.
2. Vegyen meg tőlünk egy A4-es lapot csak 250 ezer forintért. Az A4-es lap szövege garantálja, hogy ön tulajdonosa bármely ön által megnevezett cégnek, valamint igazolja azt is, hogy ön a Hold tulajdonosa.
3. De van egy még egyszerűbb ajánlatunk: egyszerűen adjon át nekünk egymillió forint készpénzt és többet garantáltan nem fog rólunk soha hallani. Ha pedig tízmilliót fizet, ígérjük, hogy családtagjait sem fogjuk soha az életben zaklatni semmilyen befektetési ötletünkkel.
A ProBioLifeWayNet42 tagjai független vállalkozók, akik embertársaiknak segítik elérni álmaikat.
Miért ne vásárolnánk olcsóbban? Ráadásul jó minőségű árut?


Ez a grafikon magam sem tudom, hogy mit mutat, de biztató, hogy a zöld nyíl dinamikus növekedést mutat!
Régebben háborúk dúltak...
Ma már azonban - hála az ProBioLifeWayNet42-nek - háborúk helyett szemináriumok zajlanak, melyeken a profi ProBioLifeWayNet42-tagok hozzásegítik a gazdagsághoz az új ProBioLifeWayNet42-tagokat.
A ProBioLifeWayNet42 nem csak a fejlett világban, hanem már a legfejletlenebb államokban is milliomosokat gyárt futószallagon.
Módszerünket ügynökeink bárhol, bármikor megosztják a világ lakóival.

Sőt: készen állunk, hogy más bolygókon is terjesszük hálózatunkat!


Aki csatlakozik hozzánk, az rövid időn belül saját svájci nyaralóval fog rendelkezni.
A jogdíjszerű biztos millióknak hála, egész időnket hobbinknak szentelhetjük. Anyagi gondjaink többé nem lesznek, egész napunkat családunkkal tölthetjük.
Használja ki az önnek nyújtott mentőövet: a ProBioLifeWayNet42 Millllliomossáváltó üzleti Tervet!
A jövő a miénk!


Nekünk nem hisz???


Hallgassa meg sikeres tagjaink véleményét!


Dr. Pénzes Ákos, 48 éves, bankigazgató, Budapest XII. ker.
Amikor először hallottam erről a lehetőségről, nagyot röhögtem, de aztán beleolvastam a dupla  díszdoktoros üzleti tervbe, s elszégyeltem magamat. Megdöbbentett, hogy eddig beértem évi 150 millió bruttóval + 200 millió bónusszal eddigi munkahelyemen. Azonnal kiléptem a banktól. Most aloe- és noni-italokat adok el, s megtaláltam a számításomat. Mert egész más a jogdíjszerű passzív jövedelem, mint a munkabér-rabszolgaság!özv. Angró Gézáné Piroska, 58 éves, ruhakereskedő, Budapest VII. ker.
Amióta meghalt a férjem, nem tudom, hogy mit kezdjek magammal. Kapóra jött ez az üzleti lehetőség. Ugyan nem veszek soha semmit és senkit nem szerveztem még be, de az összes létező szemináriumra, tanfolyamra, gyűlésre eljárok. Izgalommal tölt el a sok szép öltönyös ember a színpadon, amint oly szexisen gesztikulálnak és üvöltenek. Talán egy nap valamelyikük engem is észrevesz!


Max Val, 40 éves, ex-vállalkozó, Páty
Már évek óta bántom a szegény tisztességes MLM-terjesztoket, mindenféle vicceseket írok e derék termékterjesztőkről, sőt még a csodálatos cégeiket sem átallom kritizálni. A múlt hónapban azonban, mikor éppen Utah-Arizona társasutazáson vettem részt, Utah és Arizona határvidékén egy furcsa építményszerű valamire lettem figyelmes, melyet minden irányból búvárruhás és űrszkafanderes CIA-csapatok és ENSZ-békefenntartók őriztek. Meg is kérdeztem egyik utastársamat, hogy "mi ez, valami titkos UFO-bázis vagy mi a szar?", mire az utastársam segítőkész mosollyal válaszolt: "ez itt egy MLM-rendszerben működő cég aloe-ültetvénye, mely felett nem repühet el semmi és senki, sőt a levegőt is kiszívták a területről, nehogy a levegő nitrogéntartalma károsan befolyásolja a növények termesztését". Mikor ezt meghallottam, megfordult alattam a világ, beláttam eddigi hibáimat. Amint visszaértem Magyarországra, felrobbantottam kettő darab szemét üzlethelyiségemet, majd beálltam minden létező mlm-be ügynöknek, de vezeklésként nem teszek árrést a termékekre, mert így szeretném emberiségellenes bűneimet legalább csökkenteni egy picit.
Szálkásné Buták Gizella, 24 éves, kismama, Budapest XIX. ker.
Kisgyermekeimmel egész nap otthon vagyok. Így nagy kikapcsolódást jelent, amikor elmehetek egy-egy szemináriumra vagy motivációs gyűlésre. Tavaly az egyik hónapban a szokásos havi mínusz 35 ezres tiszta jövedelmem mínusz 8 ezerre ugrott, ezért kaptam egy kis aranyozott vakond-jelvényt, s én is kiállhattam a színpadra, mint a hónap legsikeresebb független termékterjesztőinek egyike. Leírhatatlan érzés volt ott állni és élvezni a tapsot!Bumburnyák Hektor, 29 éves, munkanélküli, Budapest VIII. ker.
A szomszéd hozott egy pohár csodaitalt. Azt hittem, hogy szeszes ital, így megittam. Mikor kiderült, hogy nem szeszes, alapos verést adtam a szomszédnak. De aztán a szer hatni kezdett, másnap reggel új emberként ébredtem. Első dolgom volt, hogy bementem bocsánatot kérni a szomszédtól, majd dupla kezdőcsomagot rendeltem tőle.Bunkó Barnabás, 59 éves, mezőgazdasági gazdálkodó, Büdösparasztfalva, Bereg-Moson-Torontál megye
Tavaly súlyos talprákot diagnosztizáltak nálam, mely néhány hónap leforgása alatt áttevődött a fülemre. A fülrák az orvostudomány megoldatlan rejtélye: 101 %-ban halálos kimenetelű. Éppen a teraszon ülve végrendeletemet diktáltam, amikor a felső szomszédtól a fejemre esett egy darab 350 mg-os extrudált kakukkcsőr drazsé. Éppen kurvaanyádozni készültem a szomszédot, amikor hirtelen pezsgést hallottam: hónapok óta először éreztem, hogy normálisan mozog a fülem. Másnap az orvos megállapította, hogy fülrákomnak semmi nyoma, sőt kiderült: visszanőtt az évekkel ezelott kivett bal vesém. Kezelőorvosom azóta felakasztotta magát, mert képtelen volt együtt élni azzal a gondolattal, hogy egy félórás tanfolyamot végighallgatott független termékterjesztő többet tud az emberi testről, mint ő.


A következő cégekkel állunk üzleti kapcsolatban: