Tavaszi Sorsolások
Brekk Művek
 
Díjözön Sportérem Szaküzlet - Tel./Fax.:(42) 401-180 - Serlegek, kupák, érmek, plakettek kis- és nagykereskedelme,feliratozása, ajándéktárgyak, kristályok, tollak egyedi gravírozással!!

Tisztelt Látogatónk !


Megújult honlapunkon a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Labdarúgó Szövetség nevében tisztelettel köszöntünk, valamennyi labdarúgást szerető sportbarátot.Dr. Helmeczy László

Szövetségünk továbbra is lépést kíván tartani a modern technika, az internetes kapcsolatokból adódó lehetőségekkel. Szükségesnek tartjuk, hogy megyénk amatőr labdarúgásáról a korábbiaktól ez úton is részletesebben és szemléletesebben adjunk tájékoztatást az érintett sportegyesületeknek, szurkolóknak és érdeklődőknek.


Honlapunkon pontos információkat szeretnénk nyújtani, a szövetség működéséről, munkájáról és a megye futballjával kapcsolatos mindennemű eseményről.


Dr. Helmeczy László
MLSZ Alelnöke
SZ-SZ-B megyei LSZ Elnöke

Itt tájékozódhatnak a magyar labdarúgás szabályairól, a különböző bajnokságok versenykiírásairól, a bajnoki eseményekről és tabellákról. A bajnoki fordulókat követően folyamatosan megtalálható honlapunkon a legfrissebb hivatalos értesítő.

Tájékoztatást adunk az utánpótlás, az edzőképzés, a játékvezetés, és a női bajnokság legfrissebb híreiről, eredményeiről. Híreink között megtalálhatják a megyénk fociját érintő legfontosabb híreket, pályázati lehetőségeket.

Tájékoztató jelleggel itt is megtalálhatók a sportegyesületek, a labdarúgók verseny és fegyelmi ügyeivel kapcsolatos határozatok, figyelemmel kísérhetik a sárga és piros lapok helyzetét.

A Linkek között könnyen elérhetjük labdarúgásunk országos szerveinek honlapját, a sporttal kapcsolatos médiákat, más Megyei Labdarúgó Szövetségek honlapjait, valamint a világ sztárcsapatainak hasonló oldalait is.

Domokos János
Reméljük megújult honlapunk elnyerte tetszését, és rendszeresen látogat bennünket.


Véleményüket, javaslatukat szívesen olvassuk az szszb@enternet.hu E-mail címen.
Az oldal megtekintéséhez az Internet Explorer 6.0 verziója, illetve 1024*768, vagy nagyobb felbontás ajánlott.

Domokos János
Főtitkár


 


Bozsik Program
OLLÉ Program