M4+ team
>> 4-es metró plusz - azaz hosszabb metrót olcsón
Az M4+ Team közleménye a metródöntés kapcsán
>> Sajtószemle
>> 4-es metró plusz- Egy modern gyorsvasút megvalósulásának lehetősége Budapesten
Ács Balázs és István György előadása 2003. január 28-án a Közlekedéstudományi Egyesület szervezésében
Ács Balázs - István György:
>> Átjárhatóság és intermodalitás a 4-es metró tervének tükrében
>> Vendégkönyv
>> Linkek
>> E-mail
M4+
Tartalom: M4+ Team
Ács Balázs & István György

Forma: Kurucsai Tamás

 

Üdvözöljük az M4+ team honlapján!

Honlapunk egyik nem titkolt célja, hogy nyilvánosságot adjon azoknak a terveknek, amelyek a hivatalos 4-es metró tervvel szemben olyan elképzeléseket támogatnak, amik nem csak Budapest (egy részének) közlekedési problémáján kívánnak javítani, hanem regionális szempontokat is figyelembe vesznek a tervezés során.

A közeljövőben több, ilyen témájú tanulmányt kívánunk honlapunk látogatóinak figyelmébe ajánlani a hivatalos honlapok mellett. Véleményét érdeklődve várjuk a vendégkönyvünkben, vagy e-mailben.

-

2003. május 18. Sajtóközlemény a 2003. május 14-én született kormánydöntésről: Az M4+ Team tagjai szerint a szerdán született kormányzati döntés nem áll ellentétben a csoport terveivel, hiszen az M4+ - mint ahogy az elnevezése is mutatja - a meglévő tervnek egy továbbgondolt, modernizált változata.

-

2003. január 28-án (kedden) 14 órakor a Közlekedéstudományi Egyesület szervezésében, a Főmterv Rt. épületében (Budapest II., Lövőház u. 37.) Ács Balázs és István György 4-es metró plusz - egy modern gyorsvasút megvalósulásának lehetősége Budapesten címmel tartottak előadást.

-

Honlapunkon megtalálhatja Ács Balázs és István György Átjárhatóság és intermodalitás a 4-es metró tervének tükrében című tanulmányát, melyben megismerkedhet a 4-es metró plusz tervével.