FLUXUS Szerviz

NAGYKANIZSA

 


Kereskedelem, szolgáltatás.

CÉG ISMERTETŐ

TERMÉKEINK

ÁRAMFEJLESZTŐ

ÉPÍTŐGÉP

HONDA

DOLMARA HONDA ÁRAMFEJLESZTŐ

    aggregátorok a korszerű négyütemű HONDA motoroknak köszönhetően hatékonyabbak, takarékosabbak, kevesebb káros anyagot és zajt bocsátanak ki, mint az egyéb gyártmányok. A HONDA áramfejlesztő aggregátorai egyesítik magukban mindazt, amit több mint ötven év folyamatos technikai fejlesztésével el lehet érni. A HONDA áramfejlesztők még versenytársaik szerint is kategóriájukban a legjobbak.


    
A világ első számú motorgyártója.

2005-ben 20,8 millió vásárló választott HONDA terméket: 11,5 millió motorkerékpárt, 3,5 millió gépjárművet és 5,8 millió motormeghatású gépet.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Design:


KEZDŐLAP
    
 


    |  A HONDÁRÓL  |    A DOLMÁRRÓL  |  KAPCSOLAT  |


              HONDA


 A HONDA márkanév garancia arra, hogy a jövő embere számára a technológia még nagyobb kényel-met és biztonságot jelentsen.

  A HONDA elkötelezte magát a leg-modernebb, négyütemű technológia mellett. Ennek következtében egyre jobban lehetett fejleszteni azokat az előnyös tulajdonságokat, amelyek a kétütemű motoroktól megkülönböztetik.

 
        
      Minden HONDA kisgépre 3 év garancia!

    
A HONDA biztosítja, hogy termékeit a világon a legjobb minőség és megbízhatóság jellemezze, bárhol, bármelyik gyárában készül.  


     HONDA az ipar minden területén!

   Az építőipari kisgépek: döngölő, lapvibrátor, szivattyú, tűvibrátor, stb.
általánosan használt hajtómotorjai a hosszú élettartamú HONDA motorok.

 

  A HONDA számos első osztályú versenyen is jelen van, mint például a Forma 1-es nagydíjakon, hogy mérnökei közreműködésével folyamatosan fejlessze tovább a technológiát.
  A MOTORVERSENYZÉS a Honda szívügye. 
  A dinamikus fejlődés igénye és a folyamatos megmérettetés egyre több technológiai újítást hoz a motorkerékpár-fejlesztés terén is. A versenyek során szerzett tapasztalatoknak köszönhető a kiemelkedő teljesítmény és az a kivételes megbízhatóság, mely minden Honda motor jellemzője, legyen az sportmotor, robogó, enduró vagy túramotor.
  Piacra dobta a világ első szériagyártású légzsákos motorját.  
  Ami ma még csak vízió, az holnap valóra válhat a Hondánál.


 

 TETEJÉRE